SWNX

OFFICE

  • Bättre energi
  • ÖKAD KONCENTRATION
  • Hälsosam position
  • REDUCERA RUBBERPROBLEMER OCH Långa villkor
  • Bättre tröst och välbefinnande
  • UNDVIKA RISKA LÅN OCH FÅGOR

Effektiv

ARBETSDAG

Fotspåret Swnx gör något åt din inaktivitet på din kontorsarbetsplats. Medan du fortfarande sitter, har du möjlighet att flytta dina ben fritt utan ljud och utan att störa andra. Benens rörelse innebär att du sträcker upp och tränar musklerna runt, bak, länd och mage. Härigenom uppnår man en mer ranghållning som lindrar ryggen.

Att du kan luta med fötterna och flytta benen fritt, dynamiskt, lindrar kroppsångest, sovande ben och fötter, upphöjda ben och fötter. Förflyttningen kan också skapa mer energi under och efter användning, samt öka koncentrationen. Du kan också hålla fotsteget statiskt. Den kommer att ligga under dina fötter i vilken position som helst och ge dig en fin känsla av att du har fast mark under dina fötter.

Referens: Als Kiropraktor Center och ascentfys.dk.

Kunde

Oplevelser

kvalitet med SWNX

Swnx är tillverkad av kvalitetsmaterial i hela. Repet har en brottstyrka på 2000 kg. Plattan är gjord av möbelträ, och glidbandet är av hög kvalitet. Vi har arbetat noggrant för att kombinera utseende och hållbarhet de senaste 2 åren.

0
Ben

AKTIVERAD DAGLIG MED SWNX

Lätt installation

Fotstödet SWNX monteras enkelt under bordet med en konsol. Det betyder att det är personligt och inte försvinner från användaren. Då fotsteget flyter över golvet, underlättar det rengöringen.

SWNX

Kunder