Om

SWNX

SWNX har uppfunnits och utvecklats av grundskoleläraren Peter Dubgaard. Följande är Peters historia om hur han fick på SWNX och utvecklat idé för produkt.

“Jag är en utbildad lärare och har jobbat som grundskolelärare i 12 år. Barnens välbefinnande har alltid varit viktigt för mig, och jag tror att ökat välbefinnande ökar också lärandet. Det kan bara vara svårt. Vi känner alla till grundskolan och rastlösa barn. Barn med oro i kroppen lever inte lätt upp till skolans krav. Därför var min uppgift att hitta ett sätt på vilka kroppsligt oroliga barn kunde bli av med oro på ett lämpligt sätt. Jag har byggd många olika modeller av fotskålen.

I två år har jag testat olika versioner, och på det sättet blev det den färdiga produkten vi känner till idag. Jag tog patent på den färdiga produkten i maj 2017. I juni 2017 var Swnx ute på alla skolor i Sønderborgs kommun och har sedan dess spritt sig till alla kommuner i landet.

För att uppleva vad barnen kände när man använde en Swnx testade jag det själv. Det var ganska fantastiskt att sitta vid. Jag tog det till en sjukgymnast och en ergoterapeut, och de fick den monterad under sina skrivbord. De var glada! De godkände det och tog det som ett verktyg i sitt arbete. Samtidigt föreslog de Swnx till vuxna med stillasittande arbete.

Detta gjorde Swnx för vuxna. Jag designade en vuxen version av fotspåret som passar bra med de flesta kontor. Det har testats på vuxna med och utan defekter, med utmärkt resultat.

Footstep Swnx är skrivbordets svar på en ipad. Ingen saknade det, och nu kan ingen vara utan det! “

IMG_5065-e1517480234351.jpg

Top

kvalitet

Swnx är tillverkad av kvalitetsmaterial. Repet har en brottstyrka på 2000 kg. Plattan är gjord av möbelträ, och glidbandet är av hög kvalitet. Vi har arbetat noggrant för att kombinera utseende och hållbarhet de senaste 2 åren.
IMG_5078-e1517480215398.jpg